19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

HÜDA PAR Eskişehir Hamamyolu’nda seçim ve tanıtım standı yapıyor

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir’de seçim ve tanıtım standı kuruldu.

Eskişehir’in en işlek caddelerinden biri olan Hamamyolun’da açılan standa halk yoğun bir ilgi gösterdi.

HÜDA PAR’ın tanıtımı ve halk ile tanışma amacıyla açılan stantta, halka tanıtım broşürleri dağıtıldı. Parti programını merak edenlere ise HÜDA PAR’ın parti programı da hediye dildi.

HÜDA PAR’ı tanıtan broşürleri dağıtan gençler, halk tarafından partileri ile ilgili merak edilen tüm sorulara da cevap vererek bilgilendirmelerde bulundular.

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Mürsel GÜLSARİ, partilerini tanıtan broşür dağıtıp merak edilen sorulara cevap verdiklerini, üyelik çalışması yaparak HÜDA PAR’ın misyonunu anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.

Gülsari, “Partimizin seçim standımızı kurmuş durumdayız. Bu kapsamda partimizin programını şeffaf ve daha doğru bir şekilde halkımıza aktarmak için halkımızla iç içeyiz. Partimizin fikirleri, düşünceler, çalışmaları hakkında halkımızı tek tek bilgilendiriyoruz. Malum, seçim sürecindeyiz. Siyasi partilerin tamamı yavaş yavaş seçim çalışmaları kapsamında sahaya inmiş durumdalar. Bizler de bu kapsamda halkımızın doğru bir şekilde partimizi tanıması noktasında stant açmış durumdayız.” Dedi

Siyasete HÜDA PAR’ın damgasını vuracaklarını belirten Gülsari, “İnşallah partimizi çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Halkımıza anlatacağız. Partimize teveccüh ciddi anlamda artmış durumda. Halkımız son dönmelerde partimizi çok daha yakından tanımış durumda, partimizin fikir ve düşüncelerini birçok vatandaş beğenmiş ve teveccüh etmektedir. Halkımız partimizi bu anlamda siyasi arenada daha etkin bir şekilde görmek istiyor. Bu kapsamda Allah nasip ederse biz de siyasi anlayışımızı meclise taşıyacağız. Siyasete HÜDA PAR’ın damgasını vuracağız.” İfadelerine yer verdi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar