25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

CHP’NİN NETFLİX VİDEOSUNA KEMAL SUNALLI YANIT

CHP Gençlik Kollarının Netflix üzerinden yayınladığı video sonrasında Vatan Partisi Öncü Gençlik’ten Kemal Sunallı video geldi.

Vatan Partisi Gençlik Kolları Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay, CHP Gençlik Kollarının yayınladığı videoya sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay’ın “Netflix’le yatıp kalkan bu arkadaşların Türk gençliğine ne faydaları dokunur?  Millet İttifakı’nın adayını ABD belirleyecek diyorduk. Yanılmadık. Adayları gibi videoları da cümleleri de şarkıları da duyguları da hepsi emperyalist Batı kültürüyle bezeli. Ne Türkiye’yle ne Türk gençliğiyle alakaları var. Ne HDP/PKK’yla ne FETÖ’yle dertleri var. Ne Mavi Vatan’ı bilirler ne Doğu Akdeniz’deki ABD yığınaklarını. Millet deprem sonrası can derdindeydi bunlar koltuk, makam mevki peşinde. Bütün gençlik deprem bölgesinde fedakarca çalışıyordu, bunların liderleri ise Saadet’in önünde meşale ateşliyordu.  Sanıyorlar ki Türk gençliğinin özlemleri, sevdaları, zevkleri, yürekleri kendi küçük dünyaları kadar. Konu liyakat, akıl, bilim, erdem, vatan ve millet sevgisi ise bu ekipten ne köy olur ne kasaba.” şeklindeki açıklaması sonrasında Öncü Gençlik sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Sunal’ın yer aldığı film kesitinden bir video ile yanıt verdiler. Videoda “Serinin yeni filmi bizden. Bu kez Amerikan değil Türk yapımı. İyi seyirler :)”  notunu düştüler.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar