19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Başkan Zihni Çalışkan’dan dadaşlara ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, saha çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Eskişehir Dadaşlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Çalışkan, dadaşların taleplerini dinledi.  

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetlerine ve güncel konulara dair istişarelerde bulunuldu. Başkan Çalışkan, STK’ların fikirlerini can kulağıyla dinlediklerini ifade ederek, sorunlara ilişkin çözüm önerilerini tek tek anlattı. Eskişehir Dadaşlar Derneği Başkanı Cemal Çavdar da nazik ziyareti ve çözümcül yaklaşımından dolayı Başkan Çalışkan’a teşekkür dileklerini ilerek, Eskişehir’de önemli sayıda dadaşın yaşadığını belirtti ve dernek faaliyetlerine dair bilgiler verdi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son bulurken, Başkan Zihni Çalışkan’a çok sayıda il yönetim kurulu üyesi de eşlik etti.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar