29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

GÜNAY ‘’KÖY KÖY ESKİŞLEHİR PROJESİ’’ KAPSAMINDA SEYİTGAZİ KÖYLERİNDE

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ‘Köy Köy Eskişehir’ projesi kapsamında Seyitgazi Köy ziyaretlerine devam etti. Köy Ziyaretlerinde İl Yönetiminden Dış İlçe Koordinatörü Ahmet Akpınar ve Seyitgazi İlçe Koordinatörü Murat Gürbüzer,

İlçe Başkanı Yaşar Türk, Kadın Kolları İlçe Başkanı Suriye Akipek,  Gençlik İlçe Başkanı Uğur Şen ve ilçe yönetimi eşlik etti. Günay “Köy sakinlerimizi yerlerinde ziyaret etmek, sorunları ve önerilerini kendilerinden dinlemek, bizim ve hükümetimizin çalışmaları hakkında doğrudan bilgi vermek bizler için çok değerli. Her fırsatta hemşerilerimizle bir araya geliyoruz, misafirleri oluyoruz. Her köyümüzde şehit veya engelli ailesi varsa mutlaka ziyaret ediyoruz, devletimizin desteklerinden yararlandıklarını görüyoruz, ihtiyaçları varsa tespit ediyor ve ilgili kurum veya kişiler ile paylaşıyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu. 

KARAÖREN KÖYÜ’NDE TALEPLERİ DİNLEDİ, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

İlk durağı Karaören köyü oldu. Köy sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Günay “Mahalle Muhtarı Ramazan Topal taleplerini iletti, muhtarlık binasının tadilatının yapılması ve kilit parke taşı ihtiyacını dile getirdi. En temel sorunlardan biri elektriklerin sık kesilmesi, Kırka yolu konusuydu. Köyümüzde ikamet eden şehidimiz Zekeriya Tetik'in annesi Fadime ve Kızkardeşi Gönül Tetik'in ziyaret etti. Kendilerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti. Günay “Şehit annemizin evine misafir olduk, dualarını aldık, sohbet ettik. Anadolu kadınımızın metaneti ve güzel yüreğini gördük.”

GÖKBAHÇE’DE İHTİYAÇLARI DİNLEDİ, YEŞİL AİLESİ’NE MİSAFİR OLDU

Seyitgazi de 2.köy durağı Gökbahçe mahallesi oldu. Gökbahçe sakinleri ile bir araya geldi. Günay “Muhtarımız Hidayet Karakaya ve köy sakinleri ile muhtarlık binasında sohbet ettik, Gökbahçeli hemşerilerimizi dinledik. Gökbahçe Göleti konusunu açıkladım, güvenlik için kamera ihtiyacı dile getirildi. Sosyal Tesis olarak kullanılacak alanı gezdik, kaba inşaatı biten binanın bitirilmesi için destek istediler. Talepler değerlendirilecek, ilgili mercilerle görüşeceğim.” Gökbahçe'de Yeşil ailesinin evine konuk oldu. Sevgili Hasan'ı ziyaret etti. Misafirperverliklerinden dolayı annesi Yeter Yeşil'e ve kardeşi Ramazan Yeşil'e çok teşekkür etti. Günay “Hasan kardeşimiz çok özel, annesi ve kardeşi ile sohbet ettik. Tüm bakım ve geçim annesi Yeter Yeşil ve kardeşi Ramazan Yeşil'in üzerinde. Hasan’ın çok istediği akülü arabayı en kısa zamanda temin edeceğiz inşallah. Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederim,”

 

 

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar