29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve BTK İşbirliğinde ‘Siber Güvenlik Kampı’

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile BTK Akademi işbirliğinde, 21.yüzyıl toplumunda siber güvenlik bilincine sahip bireylerin sayısını arttırmak, bu konuda farkındalığı arttırmak ve aynı zamanda siber güvenlik ve yazılım geliştirme alanında kariyer yapmayı hedefleyen bireyler için Siber Güvenlik Kampı açılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bünyesindeki BTK Akademi işbirliğinde Siber Güvenlik Kampı Projesi’ni hayata geçiriyor.

Siber Güvenlik Kampı, 21.yüzyıl toplumunda siber güvenlik bilincine sahip bireylerin sayısını arttırmak, bu konuda farkındalığı arttırmak ve aynı zamanda siber güvenlik ve yazılım geliştirme alanında kariyer yapmayı hedefleyen bireyler için iki kurumunbirliğinde hazırlandı.

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümlerinde (1,2,3, ve 4. Sınıf) öğrenimine devam eden öğrencilerin katılacağı Projeye katılım sayısı sınırlı olacak ve adaylar dört aşama sonucunda belirlenecek.

Kampa katılmak isteyen katılımcılar, ‘’btkakademi.gov.tr üzerinden 27 Ocak’a kadar kayıt oluşturabilecekler.  ‘www.btkakademi.gov.tr’de yer alan ön koşul eğitimlerin tamamlanmasının ardından katılımcıların BTK Akademi çevrim içi eğitim portali üzerinden yapılacak olan çevrim içi sınavdan en az yüzde 70 oranında başarı sağlamaları gerekecek. Çevrim içi sınavda başarılı olan ilk 80 öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul Marmaracık Gençlik Kamp Merkezi’nde Siber Güvenlik Kampı’na katılabilecekler.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Bilim-Teknoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar