20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ETO ÜYELERİ 4 FUARI ZİYARET ETTİ

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini İstanbul’da Expomed Eurasia, Petroleum, Jewelry Show ve Konya’da Tarım Fuarı ile buluşturdu.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini Türkiye’nin dört bir yanındaki fuarlarla buluşturmaya devam ediyor. ETO üyeleri İstanbul’da 3, Konya’da 1 olmak üzere, toplam 4 fuarı birden ziyaret etti. Medikal sektöründe faaliyet gösteren ETO üyeleri İstanbul’da Expomed Eurasia’yı (30. Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma, Rehabilitasyon, Laboratuvar Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı) ziyaret ederken, akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren firmalar ise Petroleum İstanbul’a (Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı) konuk oldu. Tarım sektöründe faaliyet gösteren ETO üyeleri, Konya Tarım Fuarı’nda incelemelerde bulunurken, kuyumculuk ve takı sektöründe faaliyet gösteren firmalar ise Istanbul Jewelry Show’u (İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı) ziyaret etti. ETO üyeleri fuar ziyaretlerinde sektörlerindeki son gelişmeleri takip ederekyaptıkları firmaların üst düzey yöneticileriyle bir araya gelme fırsatı da buldu.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar