25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

HAVACILIK MOTOR MALZEMELERİ ALANINDA TEKNOLOJİ PAYLAŞIM GÜNÜ DÜZENLENDİ

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nca, Ar-Ge çalışmaları hakkında farkındalığın artırılması ve elde edilen teknolojilerin daha verimli kullanılması amacıyla düzenlenen Teknoloji Paylaşım Günleri’nde bu sefer Havacılık Motor Malzemeleri ele alındı.

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından son dönemde önemli Ar-Ge çalışmalarının yürütüldüğü alanlardan birisi olan Havacılık Motor Malzemeleri konusunda Teknoloji Paylaşım Günü gerçekleştirildi.

SSB Nuri Demirağ Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, havacılık motoru alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip kurum ve kuruluşlardan, Türk Silahlı Kuvvetlerinden, üniversite ve araştırma kuruluşlarından, savunma sanayii firmalarından, ilgili SSB Daire/Grup Başkanlıklarından 150’yi aşkın temsilci iştirâk etti.

Paylaşım günü, Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi Daire Başkanlığı ile TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. sunumlarıyla başlayıp, Döküm ve Dövme Teknolojileri, Eklemeli İmalat ve Alaşım Teknolojileri olmak üzere teknolojilerine göre sınıflandırılmış üç ayrı oturumda devam etti. Program, gün sonunda yapılan değerlendirmeler akabinde sonlandı.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar