20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İYİ TARIM ÇİFTÇİLERİMİZ ANTALYA’DA

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz Bitkisel Üretim Şube Müdürlüğü personelince İyi Tarım Uygulamalarının Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi Kapsamında Sarıcakaya İlçesinde; seralarda ve yaprağı yenen sebzelerde iyi tarım uygulamaları eğitimi alan çiftçilerle Antalya iline teknik gezi gerçekleştirildi.

Antalya İlinde düzenlenen gezi kapsamında Growtech Uluslararası Seraları, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı ziyaret edildi. 15 çiftçinin katıldığı, 2 gün süren gezide bölgede bulunan örnek  seralarda gözlemlerde bulunuldu. Fuar ziyareti sırasında çiftçilerimiz özellikle biyoteknolojik ve biyolojik zirai mücadele ajanları, sebze çeşitleri ve toprak düzenleyicileri hakkında bilgiler verildi. Örnek işletmelerde Ejder Meyvesi ve su kültüründe çilek yetiştiriciliği yapılan seralara ziyaret gerçekleştirildi.

Toplamda 2 gün süren teknik gezide Özellikle kadın çiftçilerimiz katılım sağladıkları teknik gezinin kendileri için çok verimli geçtiğini dile getirerek bu kapsamda edindikleri kazanımları muhakkak kendi işletmelerinde uygulamayı düşündüklerini   ifade ettiler.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar