29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

MÜSİAD Üyeleri İle Bir Araya Geldiler

MÜSİAD Üyeleri İle Bir Araya Geldiler
  • 30 Kasım 2022 Çarşamba
  • 1013 kez okundu

İl Göç İdaresi Müdürü Hande Tuzkan Yeşilyurt ve İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, Şube Yönetimi ve Dernek üyeleriyle bir araya geldi.

İl Göç İdaresi Müdürü Hande Tuzkan Yeşilyurt ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Yoldaş Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, Şube Yönetimi ve Dernek üyeleri ile “Kahvaltı Programı ve İstişare Toplantısı” nda bir araya geldi.

İl Göç İdaresi Müdürü Hande Tuzkan Yeşilyurt ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Yoldaş yaptıkları ortak açıklamada, “MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Yönetimini ve üyelerini ziyaret ederek “Kahvaltı Programı ve İstişare Toplantısı” ndainsanlarımızla bir araya geldik. Yabancı Uyruklu İşçileri çalıştırma ve İŞKUR’ un bu konularda işverenlere desteği hakkındainsanları olan MÜSİAD üyelerine bilgilendirmelerde bulunduk, sorunlarına yardımcı olmaya çalıştık, çözüm önerilerimizi konuştuk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesinin Değerli  Başkanı  Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “İl Göç İdaresi Müdürü Hande Tuzkan Yeşilyurt hanımefendi ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Yoldaş bey’ in Bu nazik ziyaretlerinde,  Programımıza katılımlarından ve üyelerimize yaptıkları bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Yeşilyurt ve Yoldaş’ ın başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ve devamını diledi. Ayrıca “Kahvaltı Programı ve İstişare Toplantısı" na katılımlarından dolayı, Yönetim kurulumuza ve üyelerimize teşekkür ederim.“ dedi

 

 

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar