20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Emek Şiir Ödül Töreni Cumartesi günü yapılacak

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ile SES Eskişehir Şubesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Emek Şiir Ödülü’nün ödül töreni, 3 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Hamamyolu Açık Hava Kütüphanesi’nde gerçekleşecek olan ödül töreni 17.30’da başlayacak.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ile SES Eskişehir Şubesi tarafından sağlık emekçileri adına düzenlenen Emek Şiir Ödülü’nün bu yıl ikincisi gerçekleştirildi. SES Eskişehir Şubesi Eş Başkanı Birtürk Özkavak, Emel İrtem, Betül Dünder, Betül Tarıman, Ömer Asaf Tosun, Rahmi Emeç ve Eylem Lodos’un seçici kurulunda yer aldığı şiir ödülüne ‘Direnenler’ adlı dosya ile Ali Ulaş Akalın değer görüldü. Emek Şiir Ödülü’nün ödül töreni, 3 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Hamamyolu Açık Hava Kütüphanesi’nde gerçekleşecek olan ödül töreni, 17.30’da başlayacak.

Konula ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ödül törenine sağlık emekçileri ile beraber tüm Eskişehirlilerin davetli olduğunu söyledi. Ödüle değer görülen Ali Ulaş Akalın’ı tebrik eden Başkan Kurt, Emek Şiir Ödülü’nün seçici kuruluna ve ödüle katılanlara teşekkür etti.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar