16 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

TÜGVA’dan Gençlere Yönelik Bir Çalışma Daha

TÜGVA’dan Gençlere Yönelik Bir Çalışma Daha
  • 16 Kasım 2022 Çarşamba
  • 952 kez okundu

Türkiye Gençlik Vakfıda gençlere yönelik bir hizmet daha gerçekleştirilmeye başlandı. Türkiye Gençlik Vakfı Eskişehir İl Temsilciliği faaliyete başladığı ilk günden bu yana odak noktasına koyduğu gençler için ‘Vakıf Okulu’ faaliyeti ile birlikte ortaokulu öğrencileri için yeni bir soluk getirdi.

Türkiye Gençlik Vakfı Eskişehir İl Temsilciliği ortaokul öğrencilerine yönelik dersler ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri projeler ile dikkat çekmeye başladı. 

Türkiye Gençlik Vakfı İl Başkanı Ramazan ANIL kendisininde bir egitimci ailenin eğitimci bir bireyi olduğunu dile getirerek “Öğrencilerimiz milli ve manevi değerlerini öğrendikleri, okul derslerine yardımcı olduğumuz eğlenerek öğrendikleri bir sistemimiz var. Sosyal beceriler edindikleri sportif, sanatsal faaliyetler ve kültürel geziler ile desteklediğimiz vakıf okulu projemiz hız kesmeden devam etmektedir.” açıklamasında bulundu.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar