19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

HÜDA PAR’DAN 6-8 EKİM OLAYLARI HATIRLATMASI

HÜDA PAR Eskişehir İl Gençlik Kolları, tarihe kara bir leke olarak iz bırakan 6-8 Ekim olaylarında katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için stant çalışması ve salon etkinliği yapacak.

2014 yılında yaşanan 6-8 Ekim olaylarında yardıma muhtaç ailelere kurban eti dağıtırken Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla sokaklara inen gözü dönmüş çeteler tarafından Yasin Börü ve arkadaşları tarihte benzerine az rastlanan bir vahşetle katledilmişlerdi. Bıçaklanıp kurşunlandıktan sonra balkondan atılmış, yakılmış ve arabayla üstlerinden geçilmişti.

HÜDA PAR Eskişehir İl Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada; “Tarihte eşine az rastlanan bu katliamın acısı, aradan geçen sekiz seneye rağmen yüreğimizi kanatmaya devam etmektedir. Katliamın yıldönümünde aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm halkımızı 6-7 Ekim tarihlerinde Hamamyolu caddesinde açacağımız standa ve 8 Ekim tarihinde saat 19.30’da Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonda yapacağımız etkinliğe bekliyoruz. İfadeleri kullanıldı.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar