23 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

BinBin şehir festivali Eskişehir’de

Şehir içi ulaşımın ayrılmaz parçası olan BinBin, 10 Ağustos’ta Eskişehir’de kullanıcılar için güvenli sürüş ile eğlenceyi bir araya getiriyor. Hizmet verdiği bölgelerde 

BinZone Test Sürüş Alanları kuran BinBin, Eskişehir halkına hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verecek hem de konforlu sürüş deneyimi yaşatacak. Eskişehirliler aynı zamanda festival havasında geçecek etkinliklerde sürpriz hediyelerle keyifli bir günün tadını çıkaracak.

Kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin, hizmet verdiği bölgelerde kurduğu ‘BinZone’ adı verilen deneyim alanındaki etkinliklerine Eskişehir’de devam ediyor. 10 Ağustos Çarşamba günü Eskişehir Ulus Meydanı’nda katılımcılarla buluşacak BinBin, hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verecek hem de ücretsiz bir biçimde kullanıcılara sürüş deneyimi yaşatacak. 

Öğlen 14.00’te başlayıp akşam 22.00’ye kadar sürecek etkinlik, festival havasında geçecek. Etkinlik kapsamında ücretsiz sürüş deneyiminin yanı sıra müzik yayını ve çeşitli ikramlar olacak. BinBin, hediye çarkıyla pek çok farklı hediye ve cüzdan bakiyelerini de Eskişehir halkıyla paylaşacak.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar