29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

AÇIK HAVADA SPOR KEYFİ TEPEBAŞI’NDA

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz ve yoga eğitimleri, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin kent halkının sağlıklı bir ortamda spor ile buluşması adına düzenlediği etkinlikler sürüyor.

Bu kapsamda açık havada düzenlenen sabah egzersizleri vatandaşların yoğun katılımı ile devam ediyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düzenlenen egzersiz programları, uzman spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştiriliyor. Egzersiz kapsamında aerobik ve pilates eğitimleri veriliyor. Sabah egzersizleri Pazartesi ve Çarşamba günleri Şeker Parkı’nda saat 09.00’da, Salı ve Perşembe günleri M. Abdülcemil Kırımoğlu Parkı’nda saat 09.00’da başlıyor.

Hem çocuk hem yetişkin yoga eğitimleri sürüyor

Öte yandan uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen yetişkin ve çocuk yoga eğitimleri, haftada üç gün olmak üzere düzenleniyor.

Vücut esnekliğini ve dengesini artırmasının yanı sıra stres ve nefes alışverişine katkıları ile de bilinen yoga eğitimleri çocuklar için Cumartesi günleri Özdilek Koruluk alanda saat 10.00-11.00 ile 11.00-12.00 arasında gerçekleştiriliyor. Yetişkin yoga ise Çarşamba ve Cuma günleri Hayrettin karaca Parkında saat 19.00’da, Cumartesi günleri Özdilek Koruluk alanda saat 10.00’da başlıyor. Çarşamba günleri ise Hayrettin Karaca Parkı’nda saat 10.00’da ebeveynli çocuk yogası eğitimleri de düzenleniyor.

Eğitimlere katılan Eskişehirliler de nefes çalışması ve meditasyon ile birlikte fiziksel olarak da faaliyet göstermekten dolayı memnun olduklarını belirtiyor.

Egzersiz ve yoga programlarına katılmak isteyen vatandaşların havlu, su ve matlarını yanlarında getirmesi gerekiyor. Egzersiz ve yoga programları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (530) 158 34 28 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar