29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Türk Telekom eSüper Lig Play-Off Etabı Yarın Başlıyor

Türk Telekom eSüper Lig Play-Off Etabı Yarın Başlıyor
  • 22 Mayıs 2023 Pazartesi
  • 1803 kez okundu

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği'nin katkılarıyla ilk kez gerçekleşen ve 15 Mart'ta başlayan Türk Telekom eSüper Lig, Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK dışında Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 17 takımın katılımıyla düzenlendi. Normal sezon 14 Mayıs'ta sona eren Türk Telekom eSüper Lig'de her takım en az 1 koç ve 2 eFutbolcu ile temsil edildi.

Türk Telekom eSüper Lig'de normal sezon maçları çevrim içi, 1 vs 1 ve 95 Gen modu üzerinden oynandı. Playoff ve Büyük Final müsabakaları ise 23-24 Mayıs ve 30-31 Mayıs tarihlerinde FIFA Ultimate Team modu üzerinden oynanacak.  Normal sezonu 32 maçta topladığı 65 puan ile Trabzonspor lider tamamlarken sezonu ilk 4 sırada tamamlayan: Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve İstanbul Başakşehir Fk takımları çeyrek finale doğrudan katılmaya hak kazandı. Normal sezonu 5'inci ve 12'inci sıralar arasında tamamlayan: Boost Sivasspor, Kayserispor, Fenerbahçe, Fraport Tav Antalyaspor, Ümraniyespor, Kasımpaşa, Vavacars Fatih Karagümrük ve Alanyaspor takımları Play-Off etabına katılmaya hak kazandı.

23 Mayıs tarihinde çevrim dışı olarak Esa Arena'da gerçekleştirilecek Play-Off etabında biletler ücretsiz olacak. Play-Off etabında kazanan 4 takım çeyrek finale katılmaya hak kazanacak.

Türk Telekom eSüper Lig Final etabı ise 8 takımın katılımı ile 24 Mayıs ve 30-31 Mayıs Tarihleri arasında Maslak Esa Arena'da çevrim dışı olarak oynanacak.

Türkiye'de ilk kez resmi olarak düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig'in şampiyonu 200.000 TL'lik ödülün sahibi olacak. Ayrıca finale kalan her iki takım da FIFA Global Series Play-Inn etabına katılma hakkı kazanacak.

Play-Off ve Büyük final aşamaları TV'de Tivibu kanalından ve Twitch'te Tivibuspor kanallarından canlı yayınlanacak.

FIFA 23 Global Series Resmi Kuralları için tıklayınız

eSüper Lig logosunun PNG formatı için tıklayınız


eSüper Lig logosunun JPG formatı için tıklayınız

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar