19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Cem Bölükbaşı Autopolis Pisti’nde dördüncü Super Formula yarışına çıkacak

Cem Bölükbaşı Autopolis Pisti’nde dördüncü Super Formula yarışına çıkacak
  • 20 Mayıs 2023 Cumartesi
  • 1777 kez okundu

Cem Bölükbaşı, Super Formula serisindeki dördüncü yarışına Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftasında çıkmaya hazırlanıyor. Bölükbaşı’nın TGM Grand Prix ile Autopolis Pisti’nde çıkacağı yarış hafta sonu; 20 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saatiyle 03:35’te gerçekleştirilecek antrenman turlarının devamında 08.30’daki sıralama turları ile başlayacak. Büyük yarış ise 21 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da başlayacak. Yarış, serinin resmi uygulaması SFgo’nun yanı sıra S Sport Plus’tan da canlı yayınlanacak.

Espordaki başarılarının ardından açık tekerli yarış serilerine geçen ve 2022 senesinde Formula 2’ye kadar yükselerek Türkiye’yi uluslararası arenada temsil eden Cem Bölükbaşı, Super Formula serisindeki dördüncü yarışına bu hafta sonu çıkacak. Super Formula’daki ilk sezonunda istikrarlı bir performans sergileyen Cem Bölükbaşı’nın 5 puanı bulunuyor.

TGM Grand Prix pilotu Cem Bölükbaşı’nın 4.673 kilometrelik Autopolis Pisti’nde çıkacağı sezonun dördüncü yarış hafta sonu, 20 Mayıs Cumartesi günü sabaha karşı saat 03.35 ile 05.05’te gerçekleştirilecek antrenman seansı ile başlayacak. Sıralama turları ise aynı gün saat 08.30’da düzenlenecekken Cem Bölükbaşı, takım arkadaşı Toshiki Oyu’dan önce piste çıkacak.

Sezonun dördüncü yarışının koşulacağı yarış günü ise sabah 04:00 – 04:30 saatleri arasında düzenlenecek ikinci antrenman seansıyla başlayacak. Büyük yarış ise 09:00’da düzenlenecek.

 

Yarışlar artık canlı yayınla S Sport Plus’ta 

Cem Bölükbaşı’nın Super Formula yarışları ve sıralama turları, serinin resmi uygulaması SFgo’nun ardından artık S Sport Plus’tan da canlı yayınlanacak. S Sport Plus’ın yayınları, bu hafta sonu gerçekleşecek Autopolis yarışıyla başlayacak.

Cem Bölükbaşı’na Türkiye’den yoğun destek var

Ana sponsorları Borusan Otomotiv, ZES (Zorlu Energy Solutions), Kuzu Grup ve TEM Agency yanı sıra Mavi, Rixos Hotels, CK Architecture, Gentaş Kimya Neogen, MESA Holding ve Çınar Rugs desteğiyle Super Formula’da yer alan milli sporcuyu GoTürkiye, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) da destekliyor.

 

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar