29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Şimdi Destek Zamanı

3.lig 1.grupta yer alan ve istediği sonuçları alamayan Eskişehirspor’da yönetim teknik kadro da operasyon yaparak Cüneyt Biçer ve ekibini yollayıp takımın başına Eskişehirli teknik adam Emre Özbayer’i getirmişti. 

Verilen şansı iyi değerlendirmek isteyen Özbayer ve ekibi işe de dört elle sarıldı. Futbolcuları öncelikle Edirnespor maçına hazırlayan teknik kadro bu zorlu dönemeçte de taraftardan destek bekliyor.  

DEĞİŞİKLİK YAPILDI

30 yıl aradan sonra 3.ligde yer alan Eskişehirspor lige oldukça kötü bir başlangıç yaparak 5 maçta sadece 1 puan almıştı. Özellikle iç saha maçlarında hem futbol hem de sonuç olarak rezilleri oynayan Şimşeklerde son oynanan Karaköprü maçının ardından teknik direktör Cüneyt Biçer ve ekibi ile yollar ayrıldı.

ÖZBAYER VE EKİBİ İŞ BAŞINDA

Teknik direktör Biçer ve yardımcılarının gönderilmesinden sonra yönetim kurulu Eskişehirli teknik adam Emre Özbayer’e takımı teslim etti. Özbayer’in ekibinde ise daha önce Es-Es forması giyen Oktay Arıkan ve Engin Yıldız yer aldı.

KENDİLERİNİ GÖSTERECEKLER 

Yıllardır Eskişehirspor’da görev almayı hedefleyen teknik kadro verilen bu zorlu görevi en iyi şekilde yapmak istiyor. Gelir gelmez işe dört elle sarılan ve takımdaki oyuncular ile gerek bire bir gerekse gruplar halinde toplantılar yaparak yeni bir sayfa açacaklarını belirten Özbayer ve ekibi futbolcuların adeta beyinlerini yıkıyor.  Kendilerini de göstermek isteyen teknik kadro Edirnespor maçına büyük önem veriyor.

DESTEK ŞART  

Teknik kadro konusunda bazı tepkiler olsa da Eskişehirspor için artık herkesin kenetlenmesi ve takıma destek vermesi gerekiyor. Galibiyete hasret olan ve her geçen hafta kötüye giden Es-Es’in Pazar günkü Edirnespor maçı ile şanssızlığı kırıp ligdeki ilk 3 puanını alması bekleniyor.

TARAFTAR TRİBÜNDE OLACAK

Her geçen maç alınan sonuçlar ile üzülen ve son 3 sezondur adeta yüzü gülmeyen Eskişehirspor taraftarı Pazar günkü Edirnespor maçında tribünden yine takıma destek verecek. Futbolculardan galibiyet bekleyen taraftar maç sonu 3 puan sevinci yaşamak istiyor.

 

istikbalgazetesi

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar