25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Bakan Kasapoğlu’ndan Genç Hekimler Kampına Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul’daki ‘Genç Hekimler Ustalarıyla Birlikte’ Kampını ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Bakan Kasapoğlu, “Sizler hayal kurun ve hayallerinizin peşinden koşun. Bizler, sizi destekleme noktasında yanınızda olacağız.” dedi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul’daki Genç Hekimler Ustalarıyla Birlikte Kampı’na ziyarette bulundu.

Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul Marmaracık Gençlik Kampı’nda farklı illerdeki üniversitelerin tıp fakültelerinde eğitimine devam eden hekim adayları veya yeni mezun olmuş hekimlere yönelik düzenlediği kampta bulunan gençlerle yakından ilgilendi.

Gençlerle sohbet eden Bakan Kasapoğlu, Türkiye’nin dört bir yanında, binlerce gencin katılımıyla gerçekleştirilen gençlik kamplarına bakanlık olarak büyük önem verdiklerini söyledi.

Genç Hekimler Kampının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcı gençlere teşekkür eden Bakan Kasapoğlu, “Ümit ediyorum ki, bu birlikteliğimizi güçlendirerek devam ettiririz. Çünkü bu tür birliktelikler tecrübenin aktırılması, gençler arasındaki etkileşim açısından önemli. Her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.   

“Bizler sizin hayallerinizi destekleme noktasında yanınızda olacağız”

Gençliğin Türkiye’nin en büyük gücü olduğuna vurgu yapan Bakan Kasapoğlu, “Gençler neredeyse bakanlık olarak biz oradayız. Gençlik ofisleri, gençlik kampları, yurtlar, spor tesisleriyle her daim hizmetinizdeyiz. 2022’yi ‘Gençlik Katılım Yılı’ ilan ettik. Katılımcılık, bizim çalışma felsefemiz. Gençlerimiz karar verme, uygulama süreçlerinde olsun istiyoruz. Bu süreci birlikte yürütmek en büyük arzumuz. Sadece 2022 değil, her zaman sizlerin katılımınız bizim için önemli. Gençlerimizle birlikte hem bugünümüze hem de yarınlarımıza dair umutlarımızı hayallerimizi büyütme amacımız var.” diye konuştu.

“Sizler hayal kurun hayallerinizi bir an olsun bırakmayın ve hayallerinizin peşinden koşun. Bizler sizin hayallerinizi destekleme noktasında yanınızda olacağız.” diyen Bakan Kasapoğlu, ’Fikir sizden, destek bizden’’ projesine de değindi.

Bakan Kasapoğlu, “İnanıyorum ki hekim adayı arkadaşlarımızın da bu anlamda desteklenmesi gereken projeleri vardır. Bu yöndeki çabalarınıza bakanlık olarak destek vermeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar