29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Masa’da ’planlı oyun’ devrede: Firari FETÖ’cünün açıklamaları gündemde!

Yİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz hafta Altılı Masa'dan ayrılmasının ardından bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü.

Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na Cumhurbaşkanı yardımcıları olmalarını teklif ettik." dedi.

İYİ Parti cephesinde hareketli dakikalar yaşanırken Akşener, Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleşen Millet İttifakı toplantısına katıldı.

'İmamoğlu ve Yavaş'ı yardımcı yapın' önerisi FETÖ'cü Savaş Genç'ten geldi

Akşener'in Millet İttifakı'na yaptığı cumhurbaşkanı yardımcılığı formülünü firari FETÖ'cü Savaş Genç'in dillendirdiği ortaya çıktı. FETÖ'cü Genç, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları dile getirdi:

"Benim bulabildiğim son formül. Madem Kılıçdaroğlu'ndan vazgeçilmeyecek ve arkasında durulacak. Şu tabloya rağmen risk alınacak. O zaman yapılması gereken şey şu: Ekrem İmamoğlu'nu başkan yardımcısı olarak atayacak.
Hatta belki de Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a başkan yardımcısı olarak atayacak. Ve net bir şekilde meydan meydan onlarla gezecek."

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar