20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

PKK kanalına çıkan Bahadır Altan’dan Türkiye’ye akılalmaz suçlama! Altılı masaya direktif verdi

Eski savaş pilotu Bahadır Altan PKK kanalı Medya Haber'e çıkarak Türkiye'yi işgalcilikle suçladı. Harekatı "savaş" olarak nitelendiren PKK destekçisi Altan, altılı masaya terör örgütü PKK'ya yapılan operasyonlara karşı durması için direktif gönderdi.

KANLI SALDIRI

İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK/PKCK/PYD/YPG, 6 vatandaşımızını şehit etmiş 81 kişiyi de yaralamıştı.
Kanlı terör saldırısından 6 gün sonra Türk Silahlı Kuvvetleri, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle sınır ötesine en kapsamlı hava harekat olan "Pençe-Kılıç Hava Harekatı"nı düzenledi.
ABD kontrolündeki PKK/PYD'nin büyük darbe aldığı harekat sonrası Türk Hava Kuvvetleri'nde 14 yıl boyunca savaş pilotluğu yapan Bahadır Altan sahte bilgiler vererek etki ajanlığına girişti.

ESKİ SAVAŞ PİLOTUNDAN TÜRKİYE'YE BÜYÜK İFTİRA!

Medya Haber isimli PKK propaganda aygıtına çıkan Altan'ın skandal sözleri şöyle:
"Muhalefet, bu kirli savaşın sadece iktidar istediği için çıktığını ve işgalci anlayışı temsil ettiğini anlatmak gibi bir yolu hiç denemedi. Ya savaştan yanasınız ya da karşısında emek ve özgürlük ittifakından yana olacaksınız. Ara bölgede artık durmak mümkün değil."

İHANETİ İLK DEĞİL
Sürekli CHP'li Halk TV'de boy gösteren ve PKK'lı teröristlere "gerilla" sıfatını kullanan Altan, geçtiğimiz yıllarda da kahraman ordumuzu hedef alarak "Ben TSK tarafından yapılan ve PKK'nin üzerine atılan birçok suça tanık oldum." sözlerini sarf etmişti.


'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar