25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir ve Afyonkarahisar Ekipleri Datça Yangınında

Muğla ili Datça ilçesi Mesudiye Mahallesi Kocadağ mevkiinde önceki gün çıkan orman yangını için Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünden 7 arazöz ve 1 su tankeri,  30 personel ile birlikte gönderildi.

3 gündür devam eden yangına, Türkiye’nin her yerinden Orman teşkilatına ve diğer kurumlara ait söndürme ekipleri müdahale ediyor. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ’de Eskişehir ilinden 3 arazöz ve 1 su tankeri ile Afyonkarahisar ilinden 4 arzözü 30 personeli ile birlikte yangının 2. Günü Datça’ya ulaştırdı.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünde 21 arazöz ve 20 ilk müdahale ekibi bulunuyor. Ekiplerin bir kısmının Datça yangınına kaydırılması üzerine yedek kuvvetler göreve çağrıldı. Bugün itibari ile Eskişehir ve Afyonkarahisar illerinde devam eden bir yangın bulunmuyor.     

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar