29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

BENİ SEV FİLMİNİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

Yalova’da çekimleri keyifli geçen, başrollerini Tolga Güleç, Cansu Tosun ve Özlem Maden’nin paylaştığı ve merakla beklenen romantik-dram filmi Beni Sev’in ekibi, çekimlerin son gününde basın mensuplarını ağırladı. Sette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tolga Güleç ayrıldığı sevgilisi Yasemin Kaya Allen’la ilgili de ilk kez konuştu. 

YASEMİN’LE ARADIĞIMIZ AŞKI BULDUĞUMUZU ZANNETTİK

Geçtiğimiz aylarda büyük aşk yaşayan çiftin evlenecekleri konuşulurken yaşanan ayrılık çok şaşırtmıştı. “Yasemin’le 5 ay içerisinde çok büyük bir aşk yaşadık. Kendisi muhteşem bir insan. Ama birbirimize zaman ayıramadık ben çekimlerim için şehir dışına gitmek zorunda kaldım. O memleketine döndü derken çok ayrı kaldık görüşemeyince de bir kıymeti kalmıyor ama hep hayatında olup  görüşmek isterim” Dedi. Evlilik konusunda ise “ evlilik teklifi hiç olmadı daha çok yeniydik birbirimizi tanıma sürecindeydik” diyen Güleç, tekrardan barışma ihtimali sorusunu ise “Allah bilir ama hiç öyle bir şey düşünmedik büyük konuşmak istemiyorum. Sonra barışırsak zor durumda kalmayı istemem” Şeklinde cevapladı.

SİNEMA SANATTIR DİZİ SANAT DEĞİLDİR.

TV dizileri için “5 günde yetiştirilmesi gereken 180 dk çekilen şey sanat değildir ticarettir.” Diyen Tolga Güleç yeni bir polemik konusu yarattı. “Bu konuda daha önce de konuşmuştum. Bütün yapımcılar ve oyuncular bunun farkında. Ben de dizi yapıyorum ama biz oyuncuyuz geçinmek zorundayız yoksa hepimizin gönlü sinema ve tiyatronun daha gerçek olduğundan yana tabi ki. Digitale kısa bölümlerle yapılan diziler sanat olabilir ama 122 bölüm 180 dakika çekilen hikayeler sanat değildir bence ticarettir yurt dışına satış amaçlıdır onlar.” Dedi.

FİLM HAKKINDA;

Port Film ve Metropol Medya'nın ortak yapımcılığını üstlendiği, Yücel Müştekin'in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini  Cansu Tosun,Tolga Güleç ve Özlem Maden’nin paylaştığı sinema filmi 'Beni Sev'; iki kadın ve bir adamın aşk hikâyesini konu alıyor. Cansu Tosun, kasabada yaşayan rehberlik yapan, oldukça komik ve neşeli "Yasemin" karakterine hayat verirken, Tolga Güleç ise soğuk esprileriyle meşhur ve babasının ölümüyle yapayalnız kalan, daha önce hiç İstanbul dışında yaşamamış olmasına rağmen kasabaya taşınmak zorunda kalan 'Emre'yi canlandırıyor. 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Sinema Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar