28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ESTÜ’ye İKAF’23’de Yoğun İlgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğini üstlendiği İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) 4-5 Mayıs 2023 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünde gerçekleştirildi. Fuara, Eskişehir Teknik Üniversitesinin de paydaşı olduğu 19 paydaş üniversitenin yanı sıra sponsor firmalar, kamu kurumları ve özel kurumlar katıldı.

Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda 4 Mayıs Perşembe günü Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’in katılımıyla gerçekleştirilen açılışa; CBİKO Başkanı Doç. Dr. Sayın Salim ATAY, Eskişehir Valisi Sayın Erol AYYILDIZ, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR ile 19 paydaş üniversitenin rektörlerinin yanı sıradünyasından çok sayıda isim ve öğrenciler katıldı. Açılış töreninde İKAF’23’e dahil olan tüm paydaşların katılımıyla kurdele kesim töreni gerçekleştirildi.

Açılış töreninin ardından fuar alanını ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR; üniversiteler, sponsor firmalar, kamu kurumları ve özel kurumlar ile görüşmeler gerçekleştirdi.

ESTÜ Standına Yoğun İlgi

İKAF'23 Fuar alanında yer alan ESTÜ standı katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Üniversitemiz Kariyer Gelişimi ve Destek Birimi Müdürü Doç. Dr. Sayın Emre ÇİMEN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Sayın Nazan GÜL ile Öğr. Gör. Sayın İlayda KARAKÖSE ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Sayın Füsun ADAR da stantta görev alarak öğrencilerin ESTÜ hakkında sorularını yanıtladı.

ESTÜ Akademi Programları Tanıtıldı

İKAF'23 kapsamında ESTÜ Akademi Programları ile ilgili Kariyer Gelişimi ve Destek Birimi ve FORD OTOSAN, FİGES, ŞİŞECAM, ICI TEKNOLOJİ yöneticileri tarafından sunumlar yapılarak ESTÜ Akademibirlikleri tanıtıldı.

ESTÜ TEKNOFEST Takımları Deneyimlerini Paylaştı

TEKNOFEST 2023 kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Efficiency Challenge- Hidromobil kategorisinde büyük bir başarıya imza atarak "Performans ikinciliği" ve "Kurul Özel Ödülü"ne layık görülen Eskişehir Teknik Üniversitesi HİDROANA Takımı ve Elektromobil kategorisinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikinciliğini elde eden ESTÜ Solar Team Takımı ile üniversitemizin önemli başarılara imza atan Anatolia Aero Design İHA proje takımı da İKAF'23’de yer aldı. Katılımcıların yoğun ilgisi karşılaşan proje takımlarımız deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

İKAF'23, alanında uzman isimler tarafından gerçekleştirilen söyleşi ve panellerin yanı sıra kaliteli kültür sanat etkinlikleriyle de katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Etkinlik 5 Mayıs 2023 Cuma günü gerçekleştirilen “Bizim Yunus Dans Gösteri” ile son buldu.

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar