28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İKAF’23 ikinci gününde tüm hızıyla devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) yoğun ilgi gördüğü ilk günün ardından ikinci gününde de alanında uzman isimler tarafından gerçekleştirilen söyleşi ve panellerin yanı sıra kaliteli kültür sanat etkinlikleriyle de katılımcılara keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Kariyer Fuarı’nın ikinci gününde de Anadolu Üniversitesinde gerçekleştirilen etkinliklerle İKAF’23, katılımcılarına dolu dolu bir fuar deneyimi sunuyor.

Katılımcılara dolu dolu bir fuar deneyimi sunuluyor

İKAF’23’ün ikinci gününde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Savaş Ceylan; “DABİS: Veriye Dayalı Kariyer Danışmanlığı”, TUSAŞ Motor Sanayi - TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit moderatörlüğünde Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Karataş, ETİ Türkiye CEO’su Ercan Öz, Türk Hava Yolları (THY) Kurul Üyesi Melih Ecertaş ile Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldız; “Kariyer Konuşalım”, Eğitmen Gökhan Sivaslı; “Kent Tarımı, Dikey Tarım, Topraksız Tarım”, Eğitmen Çiçek Aslan; “Demo Arı Kovanı” seminerleri ile öğrencilerle buluştular. Fuar kapsamında ayrıca Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan'ın da katılım sağladığı etkinlikle hukuk öğrencilerine yönelik duruşma simülasyonu etkinliği düzenlendi. İkinci günde de İletişim Bilimleri Fakültesi ve Öğrenci Merkezi başta olmak üzere Anadolu Üniversitesi bünyesindeki bütün salon ve fakültelerde paneller, söyleşiler, mülakat simülasyonları, eğitimler, atölye çalışmaları, paydaş firma ve kuruluşların yer aldığı fuar alanlarındaki çeşitli etkinlik ve aktiviteler, teknik geziler ile dolu dolu bir kariyer fuarı katılımcılara sunuluyor.

Kültür-sanat etkinlikleriyle de keyifli anlar yaşanıyor

İKAF’23 kapsamında gerçekleştirilen kültür-sanat etkinlikleri de yoğun ilgi görüyor. Kariyer fuarı kapsamında Influencer Merve Tan ve İlayda Altıntaş “Motivasyon Konuşması”, başlıklı programlarıyla İKAF’23’e konuk oldu. Sinema Anadolu’da ise Yönetmen Ali Özel’in Bozkır filminin, Yönetmen Fatih Özcan’ın Mavzer filminin gösterimi yapılıyor. Saat 20.00’de ise Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Kocaeli Üniversitesi Çağdaş Dans Topluluğu tarafından hazırlanan “Göbeklitepe: Medeniyetlerin Buluşması, İnsanlığın Doğuşu” adlı dans gösterisi izleyicilerle buluşacak.

Onlarca etkinliğe ev sahipliği yapan İKAF’23’ün detaylı etkinlik takvimine ikaf.anadolu.edu.tr web adresinden ve Anadolu Üniversitesinin resmî sosyal medya hesaplarından erişim sağlanabiliyor.

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar