25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

e-Sertifika Programlarının kayıt süreleri önümüzdeki günlerde sona eriyor

Anadolu Üniversitesi öğrencileri için büyük ayrıcalık barındıran Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programlarının kayıt süreleri önümüzdeki günlerde sona eriyor.

Anadolu Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (ANADOLUSEM) tarafından hayata geçirilen e-Sertifika Programları her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencileri diledikleri alanda uzmanlaştırmayı bekliyor. Bahar döneminde zengin içeriği ve alanında uzman isimlerle birlikte e-Sertifika Programlarında sağlıktan dil öğrenimine, iletişimden pazarlamaya 14 farklı kategoride 112 farklı e-Sertifika Programı sunulacak. 

Kayıtlar için son gün 3 Mart

Mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyenler için Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programlarına başvurular sürüyor. Bu kapsamda 03 Mart Cuma günü kayıt için son tarih. Bu tarihe kadar esertifika.anadolu.edu.tr/kategoriler bağlantısına tıklayarak programlar incelenebiliyor, çevrimiçi e-sertifika programlarına hemen kayıt yaptırılabiliyor.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar