24 Nisan 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

"Ben Öğretmenim Projesi" İle Özel Öğrencilerimiz Desteklenecek

Eskişehir İl Mili Eğitim Müdürlüğünün hazırlayıp yürütücülüğünü yaptığı "Ben Öğretmenim Projesi" tanıtım toplantısı Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre başkanlığında, şube müdürleri, öğretmenler ve okul yöneticilerinin katılımıyla yapıldı.

Programda İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Şube Müdürü Burhanettin Elçi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Proje Uzmanı Dr. Engin Yılmaz tarafından katılımcılara proje hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bu proje ile ilimizde eğitim öğretim gören; şehit çocukları, anne ve babası ayrılmış öğrenciler, öksüz ve yetim öğrenciler, anne ve/veya babası tutuklu öğrenciler, anne veya babası uzun süreli tedavi gören veya kanser tedavisi gören öğrencilere yönelik ilimizde Müdürlüğümüz Ortaöğretim Şube Müdürlüğü koordinesinde; norm fazlası olan gönüllü öğretmenler tarafından; akademik, sosyal, kültürel, sportif ve psikososyal destek çalışmaları yapılacaktır. 

Proje paydaşlarımız; Eskişehir Valiliği, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'dür. Aralık 2022 ile Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek faaliyetlerde; dezavantajlı bir aile ortamında bulunmak durumunda olan çocuklarımıza devletin sıcak elini, gülümseyen yüzünü göstermek, onların yanında olduğumuzu hissettirmek amaçlanmıştır. Gönüllü öğretmenlerimiz öğrencilerimizle akademik, sosyal ve kültürel çalışmalar gerçekleştireceklerdir. Aylık ve yılsonu faaliyet raporlarıyla süreç takip edilecektir.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar