19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

TechUP+ Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Program başvuruları başladı

Eskişehir ve bölgesinde faaliyet gösterdiği alanda yenilikçi ve teknolojik bir ürünü/hizmeti olan; fakat söz konusu atılım için finansal kaynaklara ve gerekli olan tecrübeye ulaşmakta zorlanan girişimcilerin büyüme hedeflerinin mentorlar gözetiminde desteklenmesi ve girişimcilerin yatırım yapılabilir hale getirilmesi amacıyla ARİNKOM Teknoloji Transfer Ofisi tarafından 2017 yılından bu yana TechUP+ Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı yürütülmektedir.

Girişimciler programa geliştirdikleri teknoloji ile başvuru yapabilecek; seçilen girişimciler 3 ay sürecek eğitim, mentorluk ve danışmanlık hizmetlerinden oluşan hızlandırıcı programa alınacak ve program sonunda düzenlenecek Demo Day’ler ile yatırımcı karşısına çıkacaktır. Finansal kaynaklara ve gerekli olan tecrübeye ulaşmakta zorlanan, büyüme hedeflerine mentorlar, eğitimler ve tecrübeli bir ekip gözetiminde ulaşıp yatırım yapılabilir hale gelmek isteyen girişimciler programa başvurabilir.

Son başvuru tarihi  21 Aralık

TechUP+ Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Program başvuruları 21 Aralık 2022 tarihinde sona eriyor. Program hakkında detaylara ulaşmak, başvuru bilgilerini öğrenmek, tüm soru ve destek talepleri için  ARİNKOM TTO web sitemizi ziyaret edebilir.

 

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar