23 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ESTÜ Öğrencileri Oryantasyon Günleri ve Açılış Şenliği 2022 Programı İle “Merhaba” Dedi

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Yeni Öğrencilerine Oryantasyon Günleri ve Açılış Şenliği 2022 Programı İle “Merhaba” Dedi

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin 2022 – 2023 Akademik Yılı’nda ESTÜ ailesine yeni katılan öğrencilerine “Hoş geldiniz” demek için düzenlediği Oryantasyon Günleri ve Açılış Şenliği programı başladı. Öğrenciler, öğretim elemanları, öğrenci kulüpleri ve öğrenci proje takımlarının yoğun katılımıyla 5 Ekim 2022 Çarşamba günü İki Eylül Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu karşısındaki açık alanda başlayan programın açılış konuşmasını Rektör Sayın Prof. Dr. Adnan Özcan yaptı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin tüm mensupları olarak, sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlama sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz”

Öğrencilerden Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne ve Türkiye’ye son derece faydalı bireyler olarak; yılmadan ve yorulmadan çalışan, fark yaratan bireyler olmalarını beklediklerini belirterek söze başlayan Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, “Öncelikle aramıza yeni katılan tüm öğrencilerimize Üniversitenize hoş geldiniz diyor, zorlu bir sınav dönemini başarı ile tamamlayarak aramıza katıldığınız için sizleri canı gönülden kutluyorum. Üniversitemizde geçireceğiniz yılların sağlıklı, mutlu, verimli ve başarılı temenni ediyorum. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin tüm mensupları olarak, sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlama sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. Buradan alacağınız eğitim neticesinde, dünya ölçeğinde tercih edilen bireyler olacağınıza olan inancımız tamdır” dedi.

“Öğrenci merkezli bir eğitim veren ve araştırma odaklı bir Üniversite olarak kendimizi konumlandırıyoruz”

Eskişehir Teknik Üniversitesi ailesinin bu güne kadar olan birikimlerini öğrencileriyle paylaşmaya hazır olduğunu da sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. Özcan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu ölçekte sadece eğitim-öğretim değil, bir teknik üniversite olarak sizlerin araştırma-geliştirme süreçlerinde de etkin bireyler olarak yetişmeniz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Teknolojilerin ne kadar hızlı ilerlediği, bilginin katlanarak arttığı, bilgiye ulaşmanın çok kolaylaştığı global bir dünyada yaşıyoruz.

Dünyada her şey çok hızlı değişiyor ve dönüşüyor; globalleşiyor. Bizim de bu değişim ve dönüşüme ayak uydurmamız ve daha da önemlisi bunu doğru ve akıllıca yönetmemiz gerekiyor. Üniversite yıllarınızın, sizin için ileride büyük bir zevkle, özlemle hatırlayacağınız yıllar olacağı temennisiyle yeni akademik yılınızın başarılı, sağlıklı ve huzurlu geçmesi dileğiyle hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.”

Açılış konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Özcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Özdemir, Genel Sekreter Cengiz Kaçal, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Sevil Şentürk ve beraberindeki heyet, oryantasyon programı ve açılış şenliği kapsamında kurulan tanıtım stantlarını ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Rektör Prof. Dr. Özcan, “Rektörünüz Sizi Dinliyor” etkinliği kapsamında ESTÜ ailesine yeni katılan öğrencilerin talep ve temennilerini dinledi. Söyleşi Çadırı etkinliği ile devam eden program, 6 Ekim 2022 Perşembe günü yine İki Eylül Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu karşısındaki açık alanda devam edecek. 7 Ekim 2022 Cuma günü ise Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında Bölüm / Program oryantasyonu yapılacak.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar