28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İl Mili Eğitim Müdürü Pervin Töre Çifteler İlçesine Ziyarette Bulundu

İl Mili Eğitim Müdürü Pervin Töre ilçe ziyaretleri kapsamında Çifteler İlçesini ziyaret ederek ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceledi.

l Müdürü ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirerek Çifteler İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Çelik ile bir araya geldi. İlçedeki eğitim-öğretim faaliyetleri, projeler, yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Programının devamında İlçede bulunan Atatürk Ortaokulu ve Çifteler Anadolu İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre pansiyonlu okul olan Çifteler Anadolu İmam Hatip Lisesi yemekhanesini ziyaret etti."Tüm pansiyonlu okullarımızda aynı kalitede aynı menü çıkması sözümüzü yerine getiriyoruz" diye belirtti.

Son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Çifteler Halk Eğitim Merkezinde ilçedeki tüm okul müdürleri toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda "Öğrenciyi birebir tanıyarak, birebir dokunarak, özgüvenli, mutlu gençler yetiştirmek çok önemli. Devlet güçlü ve okul müdürlerinin yanında ."Ödenek olsa ben okuluma neler neler yapardım" diyemezsiniz artık. Şu an imkan sizin elinizde! Okulların temiz olması önemli. Gücünüzün yettiği kadar okul bahçesini yeşillendirelim. Biz eğitimde fırsat eşitliği adına çalışmaya tüm heyecanımız ve azmimizle devam ediyoruz.Okul müdürlüğü çok kıymetli bir görevdir.Ben sizleri lider, vizyoner olarak görüyorum. Lider pozisyonuzla okulunuza damga vurun." dedi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar