17 Nisan 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

TED Eskişehir Kolejinde “TEMİZ OKUL TEMİZ ÇEVRE PROJESİ” Başladı

2022-2023 Öğretim yılında kuruluşunun 15. Yılını kutlayan TED Eskişehir Koleji, kuruluş yıl dönümü anısına bir çevre projesi başlattı. 29 Eylül 2022 Perşembe günü, Proje kapsamında planlanan ve öğretim yılı boyunca sürecek çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendirme amaçlı Proje Tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Toplumda, bireyden başlayarak çevre kirliliğinin önüne geçmek; öğrencilerimizde ve toplumda, farkındalık yaratmayı sağlamak ve sürdürülebilir çevre bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen projeye TED Eskişehir Özel Ortaokulu öğrenci, veli ve öğretmenleri katılacak. TED Eskişehir Özel Ortaokulu, TED Okulları, Yerel Yönetimler, Basın, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje kapsamında yapılacak çalışmaların paydaşları olarak belirlendi. Proje; 5 Haziran 2023 Dünya Çevre Günü’nde, Metin Sürel Konferans salonunda yapılacak etkinliklerle son bulacak.

TED Eskişehir Koleji olarak; Atatürk’ün «bir ağacı kesmemek için köşkün yerini değiştiren» düşünce tarzını, kendine misyon kabul eden bir geleneği sürdürüyor, çevre bilinci gelişmiş bireyler yetiştirmenin coşkusunu yaşıyoruz.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar