19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

5. Uluslararası Açık Ve Uzaktan Öğrenme Konferansı (IODL 2022) başarıyla tamamlandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından düzenlenen ve açık ve uzaktan öğrenme alanının dünyadaki önde gelen konferanslarından biri olan 5. Uluslararası Açık ve Uzaktan Öğrenme Konferansı (International Open & Distance Learning Conference – IODL 2022) 28-30 Eylül tarihleri arasında Yunus Emre Kampüsü Öğrenci Merkezi’nde yapıldı.

Açıköğretim Sistemi’nin kuruluşunun 40. Yılı etkinlikleri kapsamında “Disruptive Change (Eğitimde Yıkıcı Değişim)” temasıyla düzenlenen IODL 2022’de açık ve uzaktan öğrenme alanının dünya çapında tanınmış isimleri olan Prof. Ojat Darojat, Prof. Mark Brown, Prof. Asha Singh Kanwar, Prof. Olaf Zawacki-Richter, Prof. Som Naidu ve Prof. Chih-Hsiung Tu davetli konuşmacı olarak konuşmalarını gerçekleştirdi. Hibrit olarak gerçekleştirilen konferansa 20 ülkeden 300’den fazla kişi katıldı. Etkinlikte çevrimiçi ve yüz yüze olmak üzere toplam 223 bildiri, 7 panel, 3 sponsor sunumu ve 2 workshop yer aldı. Etkinlik alanında Üniversitemiz ve Açıköğretim Sistemi’ne ait stantların yanı sıra eğitim teknolojileri alanında çalışan firmalar da stant açarak ürünlerini tanıttı. Oturumların tamamlanmasıyla gerçekleştirilen kapanış töreninin ardından katılımcılar için 1 Ekim Cumartesi günü Eskişehir şehir merkezinin tarihi ve turistik mekânlarını içeren bir sosyal program düzenlendi.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar