18 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Gurbetin başkenti Emirdağ’ın genç vekili Derya Çıraklı

Emirdağ destanlara ve türkülere konu olmuş. Halkının çoğunluğu Karabağ Yörüklerinden oluşan, her ne kadar il olarak Afyon’a bağlı olsa da bütün ticaretlerini ve sosyal faaliyetlerini, gelenek ve göreneklerini Eskişehir’e taşımış, Eskişehir’in demografik yapısını Emirdağ kültürü ile yoğurmuş, bozkırın ortasında şirinmi şirin bu güzel belediyemiz Avrupanın en etkili insan topluluklarının ve Türkiye diyasporasının tartışmasız lideri haline gelmiştir. Belçika denince Emirdağ, Emirdağ denince Belçika akıllara gelir.

Biz biliriz ki gurbet zordur ve gurbetteki insanların vatan ve millet sevgisi hiçbir zaman tartışılmaz. Bu sebeptendir ki Emirdağın genç vekili Derya Çıraklı her ne kadar altıncı sırada da olsa Emirdağlıların gönlünde hep liderdir. Bunun sonucu olarak Belçika, Hollanda ve Danimarka gibi Benelüks ülkeleri ve avrupanın lokamatifi olan Almanya’da seçimlere katılma oranını artırmış ve Avrupadaki gurbetçilerimizin Ak Partiye olan desteklerini taçlandırmıştır.

Ak Parti’nin özellikle gençlere vermiş olduğu önem son seçimlerde daha bir öne çıkmış ve meclise giren genç vekillerin yüzde 60’ı Ak Parti listelerinden girmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelecekte gençlere daha çok önem vereceği, kaliteli, nitelikli, ahlaklı, Türk gençliğinin dünyaya adaleti, mutluluğu, insana saygıyı ve yaratılmışların ve inananların tek ilkesi olan “mahluka şevkat, halika itaat” ilkesiyle yeniden güçlü ve büyük Türkiye ülküsünü tamamlayacağına inanıyoruz.

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Yaşam Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar