29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Memur-Sen Eskişehir’den afet bölgesindeki kadınlara destek

Memur Sen Eskişehir Kadın Komisyonu, "Şimdi Dayanışma Vakti" kampanyasıyla depremin yaralarını sarmak için ve depremzede kadınlara destek olmak amacıyla hazırladıkları kadın hijyen paketlerini, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde deprem bölgesine göndermek üzere hazırlıklarını tamamladı. 

Memur Sen Eskişehir Kadın Komisyonu, "Şimdi Dayanışma Vakti" kampanyasıyla depremin yaralarını sarmak için ve depremzede kadınlara destek olmak amacıyla hazırladıkları kadın hijyen paketlerini, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde deprem bölgesine göndermek üzere hazırlıklarını tamamladı. 

Memur Sen Eskişehir Kadın Komisyonu'ndan yapılan açıklamada "Kadınlardan kadınlara "Şimdi Dayanışma Vakti" diyerek yola çıktığımız  kampanyamızda depremin yaralarını sarmak, bir nebzede olsa kadınlarımıza umut olmak için hazırladığımız kadın hijyen paketlerimizi üyelerimizin desteği ile hazırlayıp tamamladık. Hazırladığımız paketler 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde deprem bölgesindeki hemcinslerimize ulaşmak için yola çıkarılacaktır. Memur Sen olarak Afet bölgesindeki kadınlara yönelik çalışmalarımız ara vermeden devam edecektir." ifadelerine yer verildi. 

Memur - Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Eskişehir Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar da kampanyadan mennuniyetlerini belirterek, "Memur-Sen Kadıın Komisyonumuz tarafından deprem bölgesindeki kadınlarımız için hazırlanan "Kadın Paketleri" bölgeye gönderilmek üzere hazır. Başta Komisyon Başkanımız Şerife Bilik olmak üzere destek olan, emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ederim." dedi. 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Yaşam Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar