19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Yıllardır çözülemeyen doğalgaz sorunu Bakan Dönmez çözdü

Yıllardır çözülemeyen doğalgaz sorunu Bakan Dönmez çözdü
  • 13 Mayıs 2023 Cumartesi
  • 2443 kez okundu

Yeşiltepe mahallesinin Çoraklı mevkiindeki yıllardır çözülemeyen doğalgaz sorunu nihayet çözüldü.

Bazı isimlerin tarla üzerine yaptıkları kaçak binalara bile doğalgaz çekilirken vatandaşların uzun süredir talepleri yanıt bulmuyordu. Konuyla ilgili olarak  Ak Parti Milletvekili Adayı Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanına ulaşan Ak Parti Yeşiltepe Mahalle Başkanı Mustafa Doymaz sorunla ilgili bilgi verdi ve bakan Dönmez’in sorunun çözülmesini sağladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Doymaz, konuyu bakan Dönmez’e ilettiklerini ve bakanın konuyla alakadar olarak ivedikle çözüme kavuşturduğunu belirterek Bakan Dönmez’e teşekkür etti. Mahalle başkanı Mustafa Doymaz Yeşiltepe Çoraklı mevkiindeki sakinlerin Esgaz’a giderek ön aboneliklerini yaptırabileceklerini belirtti.

Ayrıca Yeşiltepe Çoraklı bölgesinin yeşil alan, çocuk parkı ve evlerin önünde olmayan kaldırım ihtiyaçlarının Tepebaşı Beledisinden giderilmesini talep ettiklerini de ifade etti.

 

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar