'", "author": { "@type": "Person", "name": "eskisehirgundem.com" }, "publisher": { "@type": "Organization", "name": "eskisehirgundem.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.eskisehirhaberler.net/meta-logo.jpg", "width": 500, "height": 500 } } }
19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir- Antalya arası 2 saate düşüyor

Eskişehir- Antalya arası 2 saate düşüyor
  • 13 Mayıs 2023 Cumartesi
  • 2339 kez okundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Eskişehir-Antalya arası ulaşımın hızlı tren ile 2 saate düşeceğini duyurdu.

Bakanın paylaşımını gören Eskişehirliler, "Eskişehir trafiğine müdahale edilmezse, bu hat bittiğinde,, sunni plaja ulaşmak, Antalya Kemer alrıa ulaşmaktan daha uzun sürecek" yorumlarını yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilk kez birkaç gün önce canlı yayında duyurduğu İstanbul-Eskişehir-Antalya Hızlı Tren Hattı hakkında sosyal medya paylaşımı da yaptı. 

 ‘İstanbul- Antalya Hızlı Tren Hattı’nın iki şehir arasındaki 714 kilometrelik mesafenin 4 saat 45 dakikada aşılacağını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, hattın güzergâh bilgilerini paylaştı.

 

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar