29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Akar: Provakatör hekim şifa dağıtamaz

8 Mart tarihinde Eskişehir 13 Nolu Aile Sağlık Merkezindeki hasta çağrı ekranı ve yazı tahtasına yazılan ifadelerin bulunduğu görseli paylaşarak yazılanların bir sağlık merkezinde olmasının doğru olmadığını ve bu konuda yetkililerin gerekeni yapması doğrultusunda çağrıda bulunmuştum.

Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı konunun muhatabı hekim hakkında soruşturma başlatmış, savcılık yaptığım paylaşımı ihbar kabul edip işlem başlatmıştır.

Gelişmeler üzerine Tabipler Odası’na bağlı Bilecik ve Eskişehir Tabip Odası ve Kesk’e bağlı Ses sendikası açıklamada bulunarak bu ifadeleri düşünce ve ifade özgürlüğü, şahsımı provokatif paylaşım yapmakla itham etmiş, ilgili şahsa da sahip çıkmıştır.

Bizim düşünce fikir özgürlüğü noktasında kimsenin fikir ve düşüncesiyle bir derdimiz olmaz olmamıştırda. Ancak hastalara şifa dağıtmakla görevli bir hekim çalıştığı devletin resmi kurumunda insanlara şifa dağıtacağı yerde insanların gözüne sokar şekilde provokatif fikirlerini dağıtamaz. Hergün yüzlerce kişinin uğradığı sağlık kurumunun panoları kimsenin düşünce duvarı, devletin sağlık merkezi de kimsenin dezenformasyon sahası değildir.

Eğitim Bir-Sen 1 nolu Eskişehir Şube Başkanı İbrahim Akar Önceki gün AlanönüAile Sağlık Merkezinde görevli bir Doktorun Sağlık Merkezi panosunda provatif paylaşımlarda bulunması ile tepkilerini yineledi.

İbrahim Akar;Türkiye Cumhuriyeti Devleti hukuk devletidir ve hukukun üstünlüğüne inancımız tamdır. Kurumlar görevini, hukuk gerekeni yapacaktır.

İbrahim Akar,Son olarak bu hekime sahip çıkan yapıların ellerine geçen her fırsatta millet iradesi ve milletin değer yargıları karşısında takındıkları tavırları bildiğimiz için bu sahiplenme ve savunmalarını da hiç yadırgamadım.

Kim bu provakatör hekim?

Sağlık ocağını kendi sosyal medya hesabı sanan hekim açığa alındı

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar