28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Öğretmenlere Bankalardan ŞOK Teklif

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar: "Bankaların sunduğu teklifler beklentilerimizin altında kalmış olup kabul edilmesi kesinlikle mümkün değildir." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar yaptığı açıklamada, Eskişehir'de Odunpazarı ve Tepebaşı'nda yapılan maaş promosyon ihalelesinde bankaların sunmuş olduğu tekliflerin kabul edilmesinin mümkün olmadığını belirtti.

‼KAMUOYUNA DUYURULUR‼

Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe milli eğitim çalışanlarımız yaklaşık 11 Bin eğitim çalışanı için yapılan maaş promosyon ihalelesinde;

❌Vakıfbank teklif dahi vermemiştir.

❌Halkbank 5000₺

❌Qnb Finansbank 15000₺

❌Yapı Kredi Bankası 18000₺

Teklifte bulunmuştur.

 

Verilen kapalı zarf teklifler okunduktan sonra verilen arada değerlendirme yapılmış yetkili sendika ve Milli Eğitim yöneticileri tepki göstererek ihale salonuna GERİ DÖNMEDİK!!!

Bankaların sunduğu teklifler beklentilerimizin altında kalmış olup kabul edilmesi KESİNLİKLE  MÜMKÜN DEĞİLDİR!

Geride bıraktığımız yıl için yıllık kazançları yaklaşık %500 artan bankaların eğitim çalışanları için reva gördüğü bu rakamlar bankaların eğitimcilere verdiği tüm kamuoyu önünde değeri göstermiştir!!

Aylardır ihale sürecinde emek veren Milli Eğitim yöneticilerimize ve komisyon üyelerine iyi niyetli çalışmaları için teşekkür ederiz.

Bundan sonraki süreç adına tüm sendika temsilcileri olarak biraraya gelip atacağımız adımı kararlaştırılacağız.

"Kabul edilmesi kesinlikle mümkün değildir"

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, "Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim çalışanlarımız yaklaşık 11 bin eğitim çalışanı için yapılan maaş promosyon ihalelesinde; Vakıfbank teklif dahi vermemiştir. Halkbank 5000 TL, Qnb Finansbank 15000 TL , Yapı Kredi Bankası 18000 TL teklifte bulunmuştur. Verilen kapalı zarf teklifler okunduktan sonra verilen arada değerlendirme yapılmış, yetkili sendika ve Milli Eğitim yöneticileri tepki göstererek ihale salonuna geri dönmemiştir! Bankaların sunduğu teklifler beklentilerimizin altında kalmış olup kabul edilmesi kesinlike mümkün değildir! Geride bıraktığımız yıl için yıllık kazançları yaklaşık %500 artan bankaların eğitim çalışanları için reva gördüğü bu rakamlar bankaların eğitimcilere verdiği değeri tüm kamuoyu önünde göstermiştir! Aylardır ihale sürecinde emek veren Milli Eğitim yöneticilerimize ve komisyon üyelerine iyi niyetli çalışmaları için teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreç adına tüm sendika temsilcileri olarak biraraya gelip atacağımız adımı kararlaştırılacağız." ifadelerine yer vererek tepkisini gösterdi

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar