20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Sabah Namazı Buluşmasına Yoğun İlgi

Eskişehir'de İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen "Kur'an Dostları Haydi Sabah Namazında Kur'an Ziyafeti ve Dua'da Buluşalım" sabah namazı program yoğun ilgi gördü, vatandaşlar İsveç'te Kuran-ı Kerim yakılmasına da tepki gösterdi.

Şehir merkezindeki Reşadiye Camisi'nde "Kur'an dostları haydi sabah namazında Kur'an ziyafeti ve duada buluşalım" etkinliğinde İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kıldırılan namazın ardından, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Reşadiye Camisi'nde "Kur'an dostları haydi sabah namazında Kur'an ziyafeti ve duada buluşalım" etkinliğinde İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına da tepki gösterildi. Etkinlikte, İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kıldırılan namazın ardından, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Programa, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Namaz sonrasında ise Tügva tarafından basın açıklaması yapılarak TÜGVA’dan Kur’an-ı Kerim yakılmasına tepki gösterildi.
'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar