28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İl Müftülüğü Gençlerle Kahvaltıda Buluştu

Eskişehir İl Müftülüğü; Eskişehir’de eğitim gören öğrencilerle ile kahvaltıda bir araya geldi.

Programa İl Müftüsü Bekir Gerek, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettişi Murat Alkan,Başmüfettiş Mahmut Göl,Müfettiş Ramazan Pehlivanoğlu,Müftü Yardımcısı İsrafil İğde,Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Gençlik Koordinatörleri, Manevi Danışmanlar ve öğrenciler katıldı.

Kuran Kerim tilaveti ile başlayan program, öğrencilerin istek, arzu ve taleplerini dile getirmelerinin ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım’ın selamlama konuşmasının ardından İl Müftüsü Bekir Gerek yaptığı konuşmada, bu tür programların kaynaşma, tanışma ve farkındalık oluşturma adına çok önemli olduğunu belirterek ‘’Eskişehir'de gençlik hizmetleri bakımından müftülüklerimiz olarak,gençlik kolları ve manevi danışmanlarımız vasıtasıyla önemli bir hizmet gerçekleştirme ve gayreti içerisindeyiz. Amacımız size her konuda destek vererek akademik çalışmalarda başarılı olmanızı sağlamak için imkanlar sunmak. Bunun yanında manevi gelişiminizde bizim için çok önemli. Günümüzde gençlerimizi bekleyen çok büyük tehlikeler var. Bizim diğer bir amacımız sizi tehlike ve tuzaklardan korumak. Onun için sizlere vermiş olduğumuz manevi danışmanlık hizmetine çok önem veriyoruz.’’ dedi.

Başkanlık Başmüfettişi Murat Alkan ise yaptığı konuşmada Eskişehir’de yapılan gençlik hizmetlerinin takdire şayan olduğunu belirterek ‘’ Sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle sohbet etmekten büyük bir memnuniyet duyduk.

Bu güzel faaliyetlerin mimarı olan değerli müftülerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim hepimize en faydalı,en güzel bilgiyi,ilmi ve hikmeti nasip eylesin.’’ dedi.

Program öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar