19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Odunpazarı Eski Günlerini Arıyor!

Tarihi Odunpazarı Bölgesi pandemi döneminden sonraki en boş günlerini yaşıyor. En son Tarihi bölgenin yollarının trafiğe kapatılması kararından sonra yaşanan durum hala devam ediyor. Havaların iyi olduğu haftasonlarında ancak ziyaretçi çeken bölgede diğer günler eski zamanları aratır hale geli. 

Sokağın trafiğe kapatılması bölgede yaşayanları, öğrencileri ve elbette bölge esnafını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle hafta içi va akşam saatlerinde Eskişehirli müdavimlerin doldurduğu Odunpazarında sokakların trafiğe kapatılması, yakın noktalarda da araç bırakmak için otopark bulunmayışı nedeniyle artık Eskişehirliler tarafından ziyaret edilmez oldu. 

Bölgede bulunan bir çok STK'nin ise olağan organizasyonlarına katılımlar da yarıdan fazlaya düştüğü o toplantılara bile katılmak için insanların gelmediği ifade ediliyor. 

Odunpazarı Bölgesinin fotoğraf karalerine yansıyan görüntülerinde bir zamanlar dolup taşan alanlar şimdi bomboş. Esnaf ise bu durumda zorlu kış şartları ile yaşanan bu durumun ortaya çıkardığı sıkıntılar ile nasıl ayakta kalacağını kara kara düşünmeye devam ediyor. 

Bunun yanında trafiğe kapatılan alan özellikle bazı vatandaşlar için alternatif ulaşım güzergahıydı ve şuan o alanı kullanan araçlar da Atatürk Lisesi kavşağını kullanarak yaşanan trafik sıkışıklığının daha uzun sürmesine neden oluyor ve kendileri de o yoğunluktan nasiplerine düşeni alıyorlar. 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar