29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İMO’DAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

İMO’DAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET
  • 28 Temmuz 2022 Perşembe
  • 1399 kez okundu

İmar Revizyon planlarının askıda olduğu ve itiraz sürelerinin Temmuz ayı sonuyla tamamlancağı bir çok sosyal alanın konut ve ticaret alanına çevrileceği değişim için son günler. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan  TMMOB İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etmiş konu hakkında bilgi vermişti. 

"Park, sosyal ve kültürel tesis alanları ticaret alanı olamaz!" şekilned bir açıklamanın yapıldığı toplantıda gündem, Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edilen Revizyon İmar Planları oldu.

Toplantıda vurgulanan konu ile ilgili "Güzel şehrimiz Eskişehir, bazılarının her istediğinde kafalarına göre imar planı değiştirecekleri oyun alanı değil. Her fırsatta söylüyoruz ve bir kez daha yineliyoruz. Park, sosyal ve kültürel tesis alanları ticaret alanı olamaz! Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hukuksuz uygulamalara dönük inadından artık vazgeçmeli. Şehrin, Çoraklık mevkii gibi çözüm bekleyen sorunları yerine, parsel bazında imar değişiklikleri ve parkların ortadan kaldırılmasıyla çocuklarımızın geleceğine kötülük edilmektedir.” açıklamasını yapmıştı. 

Bu açıklamalarla ilgili görüşmedin üzerinden çok uzun süre geçmeden meslek odası tarafından Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e ziyarette bulunuldu. Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada nezaket ziyaretinde bulunan oda tarafından imar planlarındaki durum konuşulmadı ve Büyükerşen'e teşekkür ettiler. 

 İMO’DAN BÜYÜKERŞEN’E NEZAKET ZİYARETİ

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi Başkanı Orkun Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç ve yönetimi oda faaliyetleri ile yapılan çalışmalar hakkında Başkan Büyükerşen’e bilgiler verdi.

Başkan Büyükerşen de meslek örgütlerinin çok önemli olduğunu belirterek Orkun Kılıç ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek nazik ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

İMO heyeti misafirperverliği nedeniyle Büyükerşen’e teşekkür ederken karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

Rantable İMAR REVİZYONU

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar