19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Özgürlükçü DEDE KORKUT Parkında Tebessüm Ettiren Kare

Özgürlükçü DEDE KORKUT Parkında Tebessüm Ettiren Kare
  • 25 Temmuz 2022 Pazartesi
  • 2044 kez okundu

Eskişehir'de sahipli evcil hayvanların girmesinin yasak olduğu ve bakımsızlıkları de dikkat çeken, çimen bile olmayan parklarda asla göremeyeceğiniz bir kare kapıları ardına kadar herkese açık olan Dede Korkut Parkı'nda yaşandı. 

Haber Ötesi haber sitesinde yer alan haberde yer alan görüntü Eskişehir'deki belediye parkları ile Dede Korkut gibi parkların arasındaki anlayış farkını bir kez daha gösterdi. 

Geçtiğimiz aylarda Yoga Yasağı ile gündeme gelen ve sonrasında Eskişehir Milletvekili ve TDV Mütevelli Heyeti Başkanı Prof Dr Nabi Avcı nin şehrin en özgür Parkı ilan ettiği Dede Korkut Parkında dün öğlen saatlerinde şaşırtan ve bir o kadar da tebessüm ettiren bir görüntü kaydedildi.Pazar günü olmasına rağmen bir vatandaş bahçesinde bakımı yaptığı Koyunu Dede Korkut Parkında otlatırken kendisininde piknigini yapması cevredekiler tarafından Dede Korkut Parkının “Özgürlükçü Parkı” olduğunu doğrulayan bir enstantane olduğu şeklinde yorumlandı. Şehrimizin Türk Dünyası Kültür Başkenti olduğu 2013-2014 Yılları arasında Türk Dünyası Vakfı tarafından kalıcı eserler projesi kapsamında Eskişehir e kazandırılan ve bölgenin cazibe merkezi olmasını sağlayan Dede Korkut Parkındaki Kuzu otlatan vatandaş görüntüsü tebessümle karşılandı..

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar